Termeni si conditii

Pool.ro pune pe primul plan atat intimitatea si confidentialitatea vizitatorilor cat si protectia informatiilor afisate pe site. Va rugam sa cititi cu mare atentie randurile de mai jos ce va pun la curent cu politica de termeni si conditii a site-ului, deoarece aceasta va fi considerata acceptata oricand veti accesa o alta sectiune a site-ului.

Informatiile de pe site pot fi folosite fara nicio restrictie numai in cazul in care vor fi folosite in scop personal. Orice alta destinatie a acestora este cu desavarsire interzisa, iar in aceasta categorie este inclusa folosirea lor in scop comercial.

Este cu desavarsire interzisa reproducerea acestora in mod electronic sau in print, indiferent ca informatiile sunt copiate, reformulate, trunchiate, reinterpretate, etc. Singura exceptie admisa este un acord scris si stampilat primit din partea administratorilor site-ului.

Toate stirile de pe site sunt de uz personal si nu sunt destinate unor cazuri particulare. In acest caz este mai bine sa va adresati unor specialisti in domeniu care va vor consilia si vor furniza solutii adecvate pentru a rezolva problema dumneavoastra.

Echipa noastra (redactorii, editorul si administratorul) nu isi asuma sub nicio forma raspunderea asupra informatiilor afisate si nici asupra corectitudinii acestora. Ca urmare, acestia nu vor putea fi trasi niciodata la raspundere in cazul aparitiei unor daune.